77670762

Groepslessen Kundalini Yoga

Onze tweede blok (februari - eind juni) van het jaar is gestart >

Je kan op elk moment nog instappen in de les:

lesmomenten zijn op maandag en donderdagochtend: 10u tot 11:30 en op maandag en donderdagavond: 20u tot 21:30>
strong>
Deze lessen zullen doorgaan in het Kundalini Yoga Centrum te Lummen

Locatie: Helderstraat 25, 3560 Lummen Gestel.

Prijs voor deze lesreeks is 170€, proefles is 10€ :


Wel graag even verwittigen per mail (aballeux@telenet.be) als je zou willen aansluiten in een les.

Kom je een eerste keer meedoen, kom dan 15min voor aanvang van de les zodat je je op je gemak kan installeren.

Wat breng je best mee:

- Yoga mat
- Een kussen (indien mogelijk een yoga kussen)
- Aangepaste losse kledij
- Een dekentje voor tijdens het relaxatiemoment
- Een flesje water

Ledereen kan op elk moment instappen....Kundalini yoga moet je ervaren...:)

Meer info op aballeux@telenet.be.
 • 'Het is heerlijk te mogen vertoeven in je lessen. Het geeft me de kracht om mezelf te blijven en goed te voelen!'
 • Ik ben heel erg blij dat ik jou heb mogen ontmoeten dit jaar. De kundalini yoga heeft me heel erg goed geholpen om uit mijn burn out en uitgeputte bijnieren te geraken. Ik kijk er naar uit om volgend jaar nog meer te ontdekken van kundalini yoga'.
 • Toen ik verhuisde naar Limburg dacht ik dat het gedaan zou zijn met Kundalini Yoga volgen. Maar neen hoor, zelfs kort bij huis, in Lummen, vond ik een gevarieerd aanbod lesmomenten met een zeer gedreven lesgeefster. Eenmaal per week laat ik me weer onderdompelen in de rijke variatie van Kundalini yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, mantra’s zingen, meditatie. Het is loslaten, het is rust en ontspanning. Voor geen geld wil ik het missen. Ik kom er altijd sterker van terug.
  Hilde
 • Het soepeler worden, het leren mediteren, het is steeds weer een fijne ervaring. Het heeft ook al wel tot knotsgekke situaties geleid waarin ik huisgenoten fier over die yoga-oefening of mantra vertel en ze dubbel liggen van het lachen...maar zelfs dan voelt de energie goed en kan ik krachtig verder...'
  juf 1ste graadsklas alsook mama van 2 kinderen
 • Een avond kundalini yoga geeft me energie om de rest van de week rustiger te functioneren, de energie anders te laten stromen en mezelf beter te beschermen zonder aan daadkracht af te nemen.
 • Elke dag in de drukte van kinderstemmen met veel voelen, veel energie, veel ...deed me op zoek gaan naar rust en handvaten om de energie te bewaken en positief te laten stromen. Als bij toeval kwam ik via, via, bij jou terecht vorig jaar in september. Het werd een thuiskomen en vanaf het eerste moment een verlangen naar meer...
 • Ik ben de eerste keer naar jouw les gekomen vorig jaar, toen ik het moeilijk had met mezelf en de opleiding waar ik in zat. Ik was mijn evenwicht kwijt en zocht rust. Bij jou heb ik de rust gevonden, alhoewel Kundalini Yoga meer bewegen is dan de andere yogavorm die ik vroeger volgde ;-). Ik heb langzaamaan mijn evenwicht terug gevonden, alsook de energie om mijn opleiding door te doen en zoals je weet, goed te beëindigen. Ik wil je hierbij nog eens bedanken, omdat je ook na de les een luisterend oor was en me goede tips gegeven hebt'.
  voltijds werkende mama met 1 zoontje
 • Sinds ik de yogalessen volg bij Namasteentje krijg ik veel betere controle over mijn ademhaling, deze is veel rustiger en dieper, waardoor ik me veel relaxer voel. Ook tijdens stressvolle momenten tijdens mijn werk kan ik de aangeleerde ademhalingstechnieken toepassen.
  voltijds werkende mama met 2 kinderen