77670762

Over mezelf

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat in ieder van ons een (ongeziene) grootsheid schuil gaat, en zo is de keuze van mijn bedrijfsnaam - Namasteentje - ook ontstaan...:)

[Namaste]: afkomstig van het Sanskriet 'Namah' en 'te', met de betekenis; 'het goddelijke in mij eert het goddelijke in jou'.

Ik ben opgegroeid als tweede telg in een warm alternatief gezin met een yoga trainer als vader en een zeer kunstzinnige moeder. Yoga is mij van kindsbeen af meegegeven en zit diepgeworteld in mijn zijn, ook al heeft het even geduurd alvorens ik deze waarde opnieuw in mijn leven heb herontdekt....

In 2011 kon ik niet anders dan me neer leggen bij een zware post-natale depressie...omringd met prachtige schatten van kinderen, met een full time job en een grootse verbouwing in startfase, bijgestaan door een partner die een meer dan full time job had en hiervoor vaak van huis weg was. Ik had de slag van de 'hamer des leven' gekregen en werd letterlijk even stilgelegd.

Na een serieuze zoektocht om mijn leventje terug op de rails te krijgen, kwam ik terecht bij een jaaropleiding rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Daar vond ik heel wat antwoorden en inzichten. Enkel was er naar mijn aanvoelen nog steeds een ontbrekende schakel. Dit puzzelstukje vond ik tijdens mijn eerste les Kundalini Yoga. Dit voelde echt als thuiskomen en is sinds die dag echt een passie en een levensstijl geworden.

Met Namasteentje wil ik graag een faciliterende rol spelen in mensen hun leven. Je kan bij mij terecht voor Kundalini Yoga groepslessen, maar ook prive lessen, waarbij er gewerkt wordt naar een evenwichtige ontwikkeling van lichaam en geest.

Daarnaast organiseer ik op regelmatige basis workshops (themadagen Kundalini Yoga), inspirerende maanwandelingen en yoga-wandelweekends, waarbij steeds de nadruk ligt op het bewuster kijken naar en worden van jezelf, je lichaam en je leven.

Namasteentje richt zich tot iedereen die zich openstelt voor een gelijktijdige ontwikkeling van zowel geest, lichaam en ziel en dus een evenwichtige groei van de persoonlijkheid.

Ik kijk er enorm naar uit je te mogen ontmoeten,

Energieke warme groet.

Anke

Ranprem Kaur

Certified Kundalini Yoga Teacher Level 1